Гавайська практика Ломі Ломі

Ломі Ломі — Гавайський масаж в Запоріжжі та Україні.

Алоха! Ломі ломі, масаж в контексті навчань гавайської культури, принципів філософії Хуна, Хоопонопоно. З позицій сучасних знань психології можна сказати що стародавні Кахуна (шамани) знали Хуна (Секрет) наявності підсвідомості «відкритого» З. Фрейдом, колективного несвідомого описаного К.Юнгом і на підставі своїх уявлень описали Духів людини — Ку — підсвідомість, Лоно — свідомість, Аумакуа — вищого Я, як його називають в інших навчаннях і практиках.
Гавайцям вдалося відкрити Тайну, створити практику яка дозволяє побачити і працювати з майя, ілюзією нашого сприйняття світу, практику яка виправляє помилки в нашому несвідомому, практику яка прийшла до нас як масаж Ломі.

Унікальність Ломі полягає в тому, що:
Ломі це — певний спосіб масажу прийоми якої глибоко опрацьовують м’язові напруги
Ломі це — масаж що приводить до сенсорної депривації і має прекрасний седативний ефект
Ломі це мистецтво керувати своїм тілом
Ломі це — тілесно орієнтована терапія спрямована на виявлення та опрацювання підсвідомих, неусвідомлених процесів
Ломі це робота в «потоці», здатність включатися в процес, довіряти інтуїції, реагувати і бути спільником у цих заходах
Ломі це — особиста психотерапевтична і Духовна практика

He oe makaukau, Ви готові відкрити глибини свого психічного, доторкнутися до HUNA, Таємниці.
Одину таємницю можна відкрити прямо зараз. Ломі це не масаж, Ломі це глибока, універсальна трансформаційна практика яка включає в себе роботу на фізичному, психологічному та енергетичному рівні.

Крім занять на курсах по Ломі, ми проводимо семінари ретріти на Хортиці, крім безпосередньо прикладної частини масажу і стрейчингу Ломі, є робота з енергоцентрами, медитації, малювання метафор з глибин вашого психічного, звукотерапія, робота з диханням …

Існують численні стилі масажу з полінезійських островів. Lomi Lomi означає терти тіло, ця методика розроблена в розумінні цілісності тіла (холістичний підхід) і Духа.

Правильніше сказати, що Ломі включає в себе масаж, але їм не обмежується. Корінні гавайці говорять справжнє визначення Ломі возз’єднання з духом Aloha. Техніка Ломі зосереджена на пошуку напружених, застійних областей в організмі і розсіюванні їх, переміщаючи долоні, пальці, суглоби і передпліччя в певному ритмі, в танцювальних рухах (танець Хула). Ломі може давати приємний седативний ефект, а може стати практикою відкриття «Духовного світу», в разі чого може відбутися зміна світогляду людини.

Попереджаємо, проходження семінару ретріту Гавайської практики Ломі і отримання емпіричного досвіду в особливому (зміненому, розширеному) стані свідомості може призвести до інсайтів і вікових регресів, до проживання 

дитячого, та більш раннього досвіду, до фізичних, ментальних, емоційних, світоглядних і духовних змін, що в свою чергу може вплинути на ваше життя.

Якщо Ви готові взяти відповідальність, готові до змін, готові працювати, вчитися, відкривати себе і для себе нове — приходьте і візьміть більше ніж ви собі уявляєте. Алоха.