Гуаша (скребковий масаж)

Зробити гуаша масаж в Запоріжжі

(Сделать гуаша массаж в Запорожье)

Гуаша прийшов до нас з країн південно-східної Азії. Виконується такий масаж спеціальним скребком з кістки, каменю, металу.

Можна виділити кілька поглядів на вплив даного масажу на організм.

1. У традиційному розумінні Гуаша виводить з організму «ША» (хвороба) «гуа» означає скребсти. Візуально за «ША» розуміють екставазати (мікрогематоми) в наслідок скребкового впливу. Такий вплив на сході приписується також вакуумному (баночному) масажу.


2. Володіє хорошим дратівливим ефектом за рахунок якого відкриваються периферичні судини (з’являється гіперемія), посилюється приплив крові до масажуємої ділянки.


3. Появу екставазатів можна розглядати як мікротравми. Іншими словами ми робимо гематоми, як при постановці медичних банок, або аутогемотерапії. В результаті такого еустреса (хорошого стресу) відбувається стимуляція імунної системи організму.

Можливо виконання Гуаша з маслом, кремом, маззю що володіють дратівливим ефектом (гірчична олія, скипидарна, ефкамон) які будуть посилювати ефект.

Ми розглядаємо цю методику як додаткову в проведенні масажу, для посилення припливу крові до ділянки що масажується. Масаж Гуаша можна застосовувати при профілактиці ряду проблем з здоров’ям, як одну з методик антицелюлітного масажу.

Зробити масаж Гуаша в Запоріжжі можна звернувшись до нашого центру «Світ масажу» 0979735563